top of page

Over Mona Mijke

Mona Mijke werd opgericht door Marijke Daniels.

Zij is 38 jaar, woont in Boom en is mama van Sara en Adam. Zij heeft Limburgse roots en werkte meer dan 10 jaar in de banksector. Acht jaar geleden voelde ze dat ze aan de start stond van een nieuw hoofdstuk in haar leven: ze zette een punt achter haar huwelijk, ging verder als alleenstaande mama met twee jonge kinderen en koos ervoor loopbaanbegeleiding te volgen om te zien welke richting ze op professioneel vlak uit kon. 

Na het loopbaantraject ging ze een Bachelor psychologie studeren aan de Universiteit van Antwerpen, in combinatie met werken. Voorjaar 2022 rondde ze deze studie met succes af.

Ze werd in de tussentijd opnieuw verliefd op Karel en samen runnen ze een nieuwsamengesteld gezin met 5 kinderen.

Ze schoolde zich bij tot life coach en erkend loopbaancoach en sinds het voorjaar van 2019 is haar eigen praktijk een feit.

Op dit moment zit ze in de eindfase van haar master Klinische psychologie (KULeuven) en master Levenslooppsychologie (Open Universiteit Antwerpen). Ze studeert af in juni 2024. Vanaf juli 2024 is zij erkend klinisch psycholoog.

Mona Mijke richt zich op begeleiding in de brede zin van het woord met coaching rond life events, maar gaat ook meer gedetailleerd werken rond alleenstaande ouder-problematieken. Ook kan je bij Mona Mijke terecht voor loopbaanbegeleiding. Vanaf juli 2024 kan je ook terecht bij Mona Mijke voor psychologische begeleiding.

cactus Collection
Marijke Daniels, Mona Mijke

Marijke Daniels

Gepassioneerde coach

bottom of page